keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Päivitystä meidän touhuista :)

Niin paljon ollaan menossa koko ajan, että blogin päivitys on jäänyt. Mieluummin olen metsässä tai agilitykentällä kuin koneen ääressä, varsinkin kun arkisin työ on 8h koneen tuijotusta. Tässä kuitenkin pientä päivitystä meidän puuhailuista.

Paljon on treenattu kaikenlaista. Wiin kanssa rakennettiin kepit kokonaan uudestaan 2x2 metodilla ja en voi muuta kuin suositella. Nyt löytyy kepit käskyllä kaikkien muiden esteiden joukosta ja sisäänmenoista on tullut paljon varmempia. Edelleen pitää muistaa harjoitella erilaisia vientejä kepeille, sekä sivuirtoamista ja jättäytymistä. Mutta ai että pienellä vaivalla saatiin meidän kepeistä aivan loistavat! Keppien lisäksi viime aikojen treenien aihe on ollut rimavarmuus suorilla ja tyhjiin hyppääminen. Pudotetusta rimasta annan välittömän palautteen, mutta nyt olen alkanut myös ylistää ja erikseen palkata vaikeiden kohtien puhtaita hyppyjä. Olen huomaavinani pientä yritystä Wiiltä hypätä paremmin ja puhtaammin.

SM-kisoihin emme sitten päässeet, kun tuplanolla jäi aina kiinni siitä yhdestä rimasta tai muusta tyhmästä virheestä aivan toisen radan loppupuolella. Ei kestänyt oma hermo 'pakkosaadatupla' -painetta ei. Ja niinhän siinä sitten kävi, että ensimmäisissä kisoissa SM:n jälkeen me tehtiin rennot kivat radat ja saatiin se TUPLANOLLA :D. No, nyt se on sitten plakkarissa ensi kesää varten. Myös pari muuta nollaa on kertynyt ja sen lisäksi juhannuskisoista ensimmäinen SERT-H eli hyppyvaliokello lähti käyntiin naps! Jatkossa onkin itsellä täysi keskittyminen kisoissa siihen, että pysyisin rentona ja radalla olisi kivaa. Wiihän nauttii radalla täysin siemauksin, mutta minä olen leppoisa kuin rautakanki. Ajoittain onnistun työntämään jännityksen taka-alalle ja sen sitten huomaakin menossa eli ehdin ohjata oikein ja radat tuntuvat paljon helpommilta kuin ovatkaan.

Agilityhommien ulkopuolella ollaan käväisty myös näyttelyssä ja Wii oli Salon ryhmänäyttelyssä ROP saaden toisen sertinsä!

Yokonkin kanssa on treenailtu, mutta paljon paljon maltillisemmin. Ollaan haettu vauhtia ohjauskuvioihin ja harjoiteltu ihan pentuagilitynä puomin alastulokontaktia sekä keinua niin, että apuohjaaja pitää kiinni, eli haetaan vain juoksua päätyyn asti. Pari kertaa kokeiltiin keinun laskemista rauhallisesti, mutta se hidasti huomattavasti päätyynjuoksua, joten palattiin vahvistamaan sitä ilman keinumista. Keppejä on aloitettu 2x2 metodilla, mutta Yoko on paljon paljon 'hitaampi' oppimaan kuin Wii aikanaan, pohdiskelee paljon ja väsyy nopeasti, joten näitäkin tehdään vain silloin kun on fiilis. Ehtii tuon myöhemminkin. Tässä pieni videonpätkä tämänpäiväisistä harjoitteista. Videokuvan ulkopuolelta tehtiin myös ensimmäisen kerran pussia itsenäisesti eli ilman pussin nostoa. Myös minikorkuinen rengas onnistui tänään ensimmäistä kertaa possunfileellä houkuteltuna. Ylipäätään palkkaan Yokoa mahdollisimman vähän nameilla ja aina kun mahdollista, lelulla. Lelu tuntuu toimivan melko hyvin ja nyt alkaa pikkuipanassa näkyä pientä kuumenemista lajiin ja leluun. Neiti myöhäisherännäinen näykkäsi tänään lahkeesta kun lelu meni taskuun =).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti