perjantai 16. maaliskuuta 2012

Timo Liuhdon ratakurssilla

Tämä onkin mielenkiintoista, kun ostaa kurssipaikkoja yksitellen perumaan joutuneilta. Pääsee joka viikko vähän erilaisiin treeneihin :).

Eilen oltiin Jaakon ratakurssilla, mutta kouluttajana olikin Timo Liuhto. Kuten Jaakko vitsaili, Wiipotin oli siirtynyt isojen koirien treeneihin. No, tämän kerran vain.

Tehtiin kolme pientä pätkää rataa

1. kaksi hyppyä rinnan n. 4 metrin välein. Näiden toisella puolella pussi jonne ohjaus backlapilla hyppyjen takaa. Huippuhyvin Wii kääntyi jo ensimmäisellä yrittämällä. Toisella yrittämällä irtosi myös sinne pussiin. Saatiin muutama ihan nappitoisto. Omasta asemasta pitää muistaa, ettei mene liian syvälle siivekkeen taakse.

2. Layeröinti: Pituudelta 90 asteen kulmassa käännös puomille niin, että ohjaajan ja koiran väliin jäi hyppy. Ei tuottanut mitään ongelmia Wiille. Tuo ei edes vilkaissut hyppyä. Ensimmäisen kerran puomilla ihmetteli, kun alla oli viisi putkea poikittain ja vähän jarrutteli niiden kohdalla. Toisella kerralla sain vinkin kannustaa ja käskyttää koiraa puomilla ja tuo auttoikin niin, ettei Wii enää huomioinut putkia mitenkään vaan juoksi täysillä puomin päähän.

3. Jaakotus peruuttaen. Tämä oli hiukan vaikea minulle, mutta onneksi ehdin nähdä muutaman koirakon suorituksen ennen meitä. Wii lähti jaakotukseen hyvin ja tuli myös käännökseen mukaan. Ei tarvittu edes vastakkaista kättä avittamaan.

Olipa taas hyvänmielen treeni. Näyttää siltä, että jos minä opin jonkun uuden ohjaustekniikan, Wii osaa sen jo... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti