torstai 16. helmikuuta 2012

Elinan jatkokurssi osa IV ja V

Joopa joo. Jotenkin arvasin kun aloitin tätä blogia kirjoittaa, että päivitysinto ei ole niin suuri kuin tarvitsisi :(. Oman itseni takia se on kuitenkin tärkeää, jotta voin seurata kehitystämme, joten pikapäivitys edellisistä treeneistä.

Viimeiset kaksi kertaa keskityimme kurssilla poispäinkäännöksiin sekä välistävetoihin. Wii taittuu näihin todella hyvin, kun itse olen ohjauksen kanssa ajoissa. Ollaan nyt myös tehty matalaa keinua itsenäisenä harjoituksena ja Wii hiffasi heti, että juostaan täysillä päähän ja pysähdytään. Keinua pitää jatkossa muistaa treenata paljon, jotta tuo jää selkärankaan. Ensimmäisen kerran tehtiin myös kokonaista (madallettua) aa-estettä ja hups, orava ei heti tajunnutkaan, että kyseessä on samanmoinen kontaktieste kuin puomikin. Pari toistoa kuitenkin riitti ja taas pysähtyi hienosti. Keppejä hakee yksittäisenä esteenä jo erittäin hyvin. Olemme tehneet lähetyksiä suoraan, avokulmasta sekä suljetusta kulmasta. Nyt pitäisi vielä saada katse kohdennettua AINA eteenpäin riippumatta omasta sijainnistani. Ajoittain tämä jo onnistuukin, mutta välillä kuumetessaan Wii alkaa kytätä minua ja tuolloin yleensä rytmi menee rikki ja Wii ajautuu pois kepeiltä.

Toissapäivänä Wiistä iski esiin piirre, joka varmaan vain on odottanut esiintuloaan. Mokoma PURI käteeni kesken radan! Tilanne tapahtui niin äkkiä etten osannut edes reagoida mitenkään ja olin vähän hoomoilasena, jotta miten asiaan tulisi suhtautua. Nyt on neuvoa kysytty muutamalta taholta ja tietoa myös saatu roppakaupalla. Tänä kokeillaan, miten orava suhtautuu vähän tiukempaan komentoon. Oon tainnut olla vähän 'lepsu'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti