perjantai 21. lokakuuta 2011

Pitkästä aikaa vähän agilityä

Eilen ajelin Unon ja Wiin kanssa hallille tarkoituksena katsoa mitä pikkuoravan mieleen on jäänyt ja päästellä Unkan höyryjä :). Oravainen on käynyt jossain salaa harjoittelemassa koska siirsi meidän kotona tekemät 2o 2o laatikkoharjoitukset oma-aloitteisesti kontaktiharjoitusesteelle <3.

Kujakepit mentiin taas osittaisilla verkoilla miljoonaa eteenpäin edeten.. ja kas, ensimmäistä kertaa myös 'kuollut' lelu kelpasi palkaksi. Tehtiin lähetyksiä kepeille eri suunnista maksimissaan n. 45 asteen kulmassa keppien aloitukseen nähden. Sekä avo- että suljettu kulma menivät hyvin. Vielä en uskaltanut laittaa kujaa pujoteltavaksi, mutta luulisin, että tuo neiti lähiaikoina on valmis myös siihen.

Kokeiltiin lyhyttä hyppysarjaa ja niin kauan kuin minä tai lelu ollaan hyppyjen päässä, Wii etenee hyvin, mutta jos itse juoksen vieressä niin paimen herää henkiin ja lahkeet on vaarassa *grrr*. Tähän pitää kiinnittää erityistä huomiota.

Esteenä rengas oli selkeästi jäänyt mieleen, koska minirenkaan meni useasti ilman virheitä. Ihan randomina kokeilin putkella takaaleikkausta, mutta tätä oravainen ei vielä kestänyt vaan tuli putkesta katsomaan, jotta minne matte suhaa :).

Marraskuussa aloitamme sitten Elinan alkeiskurssilla. Toivottavasti saamme runsaasti hyviä neuvoja ja opastusta. Vielä kun saisi jonkun kuvaamaan treenejä niin näkisi itse vähän miten ohjaan ja voisi kiinnittää myös siihen huomiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti