torstai 25. elokuuta 2011

Harwahammas lapsonen :)

Eilen huomasin, että pikkuoravalta on lähtenyt kaikki alakulmurien väliset ja pari ylähammasta. Hassu harvahammas oravainen siis. Eipä tuo näytä lelunrepimisintoon ainakaan vaikuttaneen. Mutta täysi vatsa tuntuu vaikuttavan. Mahtoi eilen olla liian hyvät pöperöt kun söi itsensä vissiin vähän ähkyyn; ainakin oletan niin koska agsahallilla ei virtaa riittänytkään entiseen malliin..

Harjoiteltiin vain keppejä ja putkea. Kepit aloitettiin taas hiukan isommalla välillä kuin mihin viimeksi jätettiin. Tämä meni kovin helposti ja vaikeutin jo muutaman kerran jälkeen. Nyt pääsimme siihen vaiheeseen, että ihan suoraan juokseminen ei enää onnistunut, vaan aavistuksen piti keppejä 'väistellä'. Oikein hyvällä vauhdilla Otus Oravainen tästä suoriutui ja tuntui palkkautuvan pelkistä kepeistä, joskin lentävän lelunkin perään lähti. Namit oli ihan *pthyiyäk*. Näinköhän mä teen tästä karvapallosesta ensimmäisen keppihullun koirani? Kovin on vaikeaa pitää treenit alle 10 minuutissa kun pikkuinen tuntuu jaksavan paljon toistoja ja on muutenkin ihan messissä koko ajan.

Sisäsiisteys on ihan ok mallilla. Öisin ei enää käy vahinkoja kuin silloin tällöin, kuten eilisen ahmimisen jälkeen. Työpäivän jälkeen lattialta löytyy yleensä pari pisua ja silloin tällöin sikaripötköjäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti