perjantai 1. helmikuuta 2013

Wiille saksalaista marssijärjestystä ja Yokolle vähän kaikenlaista

Oikeastaan sitä saksalaisen marssijärjestystä laitettiin tiistain treeneissä ohjaajan päähän ja torstaina sitten kävin kokeilemassa, miten ne sinne ohjaajan päähän ovat uponneet. Nyt peräänkuulutetaan rauhallisuutta takaakierron ohjaamiseen, rintamasuunnan kääntämistä hyppyä seuraavaksi ja liikettä sivusuuntaan, EI takaperin =). Hitsin helppoa näin kirjoitettuna, mutta miten se onkin niin vaikeaa toteuttaa koiran kanssa siellä radalla - varsinkin kisaradalla.

Eiliset treenit meni kuitenkin todella hyvin ja yhteistyö niin saksalaisen, putkeen irtoamisen kuin keppien itsenäisen haun ja suorittamisenkin osalta onnistuivat kivasti. Pitää vaan itse muistaa, että jos äänenpaino kepeille on yhtään painostava niin ääni (uskokaa tai älkää!) painaa Wiin kakkosväliin. Kun käsky on rauhallinen ja ajoissa, Wii osaa hakea oikean keppivälin vähän hankalammastakin avokulmasta. Vahvistin jälleen myös kontaktille jäämistä omasta liikkeestä huolimatta. Selvästi yrittää nyt fuskata ja lähteä ohjaajan liikkeen mukana, joten jossain välissä on tainnut tulla vähän lipsuttua..

Yokon kanssa tehtiin kontaktiharjoitusta, hyppyä vieressä ohjaten sekä putkea. Aiemmin on kerran mennyt suoraan lyhyeen putkeen, nyt tuosta 'mutkatunnelista' tuli ihan hittijuttu :). Lelupalkkaus onnistuu kivasti ja nameja käytettiinkin vain kontaktilla. Tässä lyhyt videokooste meidän puuhasteluista.2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Mukava katsoa shelttivauvan agilityuran alkamista. Meillä samat hommat menossa. Tänään mentiin ekaa kertaa putkeen! Meille kotiutui Käpäläkoplan Hamppu aka. Pii reipas viikko sitten. Aivan mainio tapaus! :) Mukavaa kesää ja hyviä treenejä!

  -Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annu! Ja onnea pennusta! Löydänkö teidät FB:stä?

   T:Heidi

   Poista