tiistai 24. huhtikuuta 2012

Ensimmäisissä epävirallisissa kisoissa 18.4.2012 + päivitystä

Osallistuimme Wiin kanssa ihkaensimmäiselle epäviralliselle mölliradalle. Tuloksena miniluokan 0-voitto ajalla -18,16!!!


Tässä päivitystä esteiden yms. osalta missä mennään

-keinu
oikein hyvällä mallilla. Wii juoksee täysillä päähän ja pysähtyy sinne oikein hyvin. Hiukan paremmin saisi jarruttaa, ettei pääse käymään lentokeinuvahinkoa


-kepit
focus alkaa olla suoraan eteenpäin. Ollaan nyt tehty muutamana viikkona täyttä keppisarjaa niin, että sekä alussa että lopussa on ohjurit pari keppiväliä. Keskikohta menee itsenäisesti. Tahkotaan nyt toistaiseksi näin, että pujottelu menee selkärankaan asti. Paljon pitää tehdä lähetyksiä eri kulmista ja oma rintamasuunta on tässäkin tärkeä. Äänenkäyttöä tukena pitää asteittain vähentää.


-hypyt, muuri, pituus, okseri, rengas
hypyt ovat olleet matalalla, maks.25cm, mutta mieluusti alempanakin. Hypyt, muuri ja pituus sujuvat oikein hyvin. Wii pudottaa rimoja harvoin ja yleensä syy on puutteellisessa tai hosuvassa ohjauksessa jos näin käy. Okseria ei vielä ole harjoiteltu lainkaan ja rengasta tehdään aivan liian vähän.


-putki
putki-on-kiva-putki-on-kiva. Myös Wiin mielestä ja hakee putkea oikein hyvin, kuten videoltakin näkee eli pimeätkään putken suut eivät ole ongelma.

-puomi
puomin alastulolla käytetään toistaiseksi koroketta, jotta Wii erottaa selvemmin, missä kohtaa ne etujalat pitää olla. Nyt himmailee niin, että etutassut jää juuri ja juuri puomille eikä maahan kuten on opetettu. Edistyksestä riippuen koroketta häivytetään.

-a-este 
oikein hyvä, ei ongelmia 2o 2o alastulossa


-muuta
puomi-putki erottelua treenattava. Puomin ylösmenolle EI OHJATA, pelkkä käsky. Puomin alla olevaan putkeen ohjataan.

1 kommentti: